Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

15 Kasım 2017 Çarşamba

Falsify (2017)

11/15/2017 10:16:00 ÖS 0 Comments

Falsify, siyasi oyunlar, kazanç ve çıkar uğruna kurulmuş karanlık tezgahlar ve çok daha fazlası için sizi heyecan  ve maceraya davet eden bir yapım. Ancak nedendir bilmem kaç kez tekrar ve tekrar izlemeye başlasam da sonunu getirmeyi başaramadıklarından biridir. Başrolde Han Moo-Young karakterine hayat veren Namkoong Min, gazeteci Lee Seok-Min rolünde Yu Jun-Sang, savcı Kwon So-Ra rolünde Uhm Ji-Won, medya patronu Koo Tae-Won rolünde Moon Sung-Geun yer alıyor. Ayrıca yayın döneminin yüksek izlenme oranı elde eden yapımlarından.

Han Moo-Young lise yıllarında başarılı bir sporcu iken ilaç kullandığı gerekçesiyle suçlanır ve tüm kariyeri birden bire sona erer. Kendisini temize çıkarmak için ne kadar didinse de O zamanlar savcılıkta henüz çaylaklık sürecindeki Kwon So-Ra beklediği çabayı göstermeyince başarılı olamaz. Prestijli yayın kuruluşu Dohan'da çalışan muhabir ağabeyi ardında büyük bir gizem yumağı ve cevapsız sorular bırakarak ölünce genç adam kendini içinden çıkılmaz karanlık bir sürecin içinde bulur. O noktadan sonra gerçeklerin peşine düşabileceği tek mesleği seçmeye ve gazeteci olmaya karar verir. Yıllar sonra internet tabanlı bir yayın firmasının gözü kara muhabiri olmuşken savcı So Ra ile bir kez daha yolları kesişir. Eski defterlerin açıılması ve karanlık sırların peşine düşülmesi kaçınılmazdır.