Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

11 Haziran 2015 Perşembe

Healer (2014)


2014'ün hit yapımı Helaer'ı özellikle Ji Chang-Wook varken bu kadar bekletmek hayli zordu. Ancak işler öyle ya da böyle bitmiyor ve yeni diziler de bir yandan devam ediyorken el atma zamanı gelmişti. Arada sıkışan bunca diziye rağmen benim için çabucak sıyrıldı ve tekrar ve tekrar izlenebilirler arasında yer aldı. Yoo Ji-Tae'ye Mad Dog'da zaten bayılmıştım ki burada da harika bir iş çıkarmış. Deneyimli bir oyuncu ve bence duygu aktarımı gerçekten çok iyi. İki yakışıklı oyuncuya eşlik eden Park Min-Young bu menuniyetini verdiği ropötajlarla da dile getirmiş. Eh ne diyelim. Hanımefendi çok şanslı:) Oyuncunun Ji Chang-Wook ile kimyası gayet hoş olmuş. K2'da Youna ile bir arada iken ayrı ipte oynayan iki cambaz gibiydiler. Uyuşmuyorlardı.


Gelelim dizimizin konusuna. Üstat dediği Ki Young-Jae tarfından büyütülen Seo Jung-Hoo, Healer kod adıyla bilinen ve yüksek ücretler karşılığında "telimatçı" sıfatıyla kişileri araştıran ve getir götür işleri yapan biridir. Son işi henüz bitmiştir ki bir diğer müşteriden dna örneği talebi gelir ve bu doğrultuda Chae Young-Shin adlı kızın peşine düşer. Some Day adlı internet gazetesinde gazeteci olarak çalışan Chae Young-Shin ise izlendiğinden habersiz paparazi nitelikli haberler peşinde koşmaktadır. Yine böyle bir gün bir şiddet olayına tanık olur. Ortamın ve kişilerin tekinsiz görünümlerine  rağmen geçmişte yaşadığı benzer deneyim yüzünde duruma kayıtsız kalamaz. Bu hengamede gizemli Healer'ın peşindeki bir adamın konuşmasına kulak misafiri olur. Arabasından ünlü teslimatçıya ait fotoğrafı arakladığında da büyük bir av yakaladığını düşünmektedir. Sonrasında şiddet mağduru kadını hem avukatlık bürosu hem de kafe olarak işlettiği mekana getirir. Babası akıllanmış suçluların gönül borcunu ödediği bir avukattır ve aynı zamanda kendisini evlat edinmiştir. Kafeyi işletenler de yardım ettiği eski suçlular vs olunca ortam bir parça kaçıkların mekanı gibidir. Genç kadın da tüm o garip tipler tarafından korunup kollanmakta ve sevilmektedir.


Bir gün Chae Young-Shin teslimatçı Healer'ın peşine düşeyim derken ansızın onun avı olur ve gizemli adam tarafından kıskıvrak yakalanır. Yaşadığı dehşet de o ölçüde büyüktür. Yabancı sadece tırnağını 2 kez keser ve geldiği gibi kaybolup gider. Geçmişinde şiddet mağuru olduğu için o ufak çaplı şoku güç bela atlatınca soluğu evinde alır. Öte yandan Healer zaman kaybetmeden teslimatını yapar. Müşterisi Kim Moon-Ho için hedefi on ikiden vurmuştur. Ünü ülkeye yayılmış haber sunucusu Kim Moon-Ho bir süredir aradığı kişiyi sonunda bulmanın şaşkınlığı içindedir. Teslimatçıya kız konusunda yeni talimatlar verir. Kendisi de bir şekilde Chae Young-Shin'in hayatına dahil olduğunda zaten başarılı kariyeri nedeniyle genç kızın idolü olduğunu görür. Böylece onu çevresinde tutmak ve zamanı geldiğinde ailesine götürmek zor olmayacaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder