Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

20 Temmuz 2018 Cuma

Entertainer (2016)

Shin Suk-Ho  köklü eğlence şirketi Kstar'da yapımcı olarak çalışmaktadır. Öteden beri sektörde yer alan genç insanları kollamayı ve onlar için "ağabey" olmayı kendine ilke edinmiştir. Firmadaki Bir erkek idol grubu üyesi Jackson anlaşma yenilenme aşamasına gelmiştir. Grubun kar marjını kaybetmemek için, her ne kadar bunu yapmak istemese kirli bir işin içine dahil edilir. Hazırlanan bir şarkı bestecisi hiçe sayılarak Jackson tarafından yazılmış gibi yayınlatılır. Öte yandan ürettiklerine rağman albümü ötelenen o müzisyenin yapılan haksızlığa direnme çabası, geçim konusunda yaşadığı dar boğazı vs görmezden gelir. Ve olay bir trajediyle adamın intaharıyla son bulur. Bu Shin Suk-Ho'un kendisi için de yıkım anıdır. Firmadan istifa edip kendi şirketini kurmaya karar verir.


Ha-Neul tüm yaşamını karartan olay öncesinde Busan'da ablası kabul ettiği kendi gibi kimsesiz Geu-Rin'le yaşamaktadır. Günün birinde ardında komplo barındıran bir şekilde yanlış yerde bulunmak hatasına düşer ve tecavüz yeltenme suçlamasıyla hüküm giyer. Geu-Rin' in kızın ailesine yalvarması da sonuç vermez. Çıktığında kendisini kolay bir hayatın beklemediğini çabucak öğrenir. Müzik aşkıyla birlikte yeteneğine rağmen sicili yüzünden istediği üniversiteye tarafından kabul edilmez. Ufak tefek işlerle hayatını idare etmeye çalışır. Bir kurs için tanıtım demosu yapar. Şirketi için kaynak arayan Shin Suk-Ho tesadüfen duyduğu sesin peşine düşer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder