Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

17 Ağustos 2017 Perşembe

Nice Guy / The Innocent Man (2012)

Hikayemiz sevdiği kadın Jae Hee tarafından ihanete uğrayan geleceği parlak doktor adayı Kang Ma Roo'nun kimi zaman aptallığa varan aşkının bedelini iyi niyet çabasına rağmen geleceğini kaybederek ödeyişini anlatır. Bu uğurda hasta kardeşini dahi geride bırakmıştır. Yaptığı seçimin yanlışlığını ve kandırıldığını anlamasının ardından bu kez intikam arayışına girer.

Ülkeye geri geldiğinde etkileyici dış görünüşünün sunduğu nimetten faydalanan ve zengin kadınları ağına düşürerek paralarını söğüşleyen bir karakterdir. Eve dönmek üzere bindiği uçakta başka doktor bulunmayınca baygınlık geçiren  Eun-Gi isimli bir kadına müdahale eder. Bu esnada trajik biçimde Jae Hee ile karşı karşıya gelir. Jae-Hee artık zengin bir adamın ölen karısının ardından evlendiği ikinci eşidir. Görünüşe bir de oğlu vardır. Ancak nerdeyse kendisiyle yaşıt kocasının ilk evliliğinden doğan üvey kızı tarafından her daim aşağılanmakta ve varlığı kabul görmemektedir. Aile şirketinde önemli bir mevkide bulunan kız görünüşe göre potansiyel bir miras tehlikesidir. Kadını babasını baştan çıkaran  bir para avcısı olarak gördüğü için O'ndan gerçekten nefret eder. Bir dizi yanlış anlaşılma, Ma Ru'nun yeniden polis taradından sorgulanmasına ve Jae Hee tarafından şantaj yapmakla suçlanmasına neden olunca genç adam intikam planlarını uygulamaya koyar. Ailenin varisi konumundaki kızı kendisine aşık etmek ilk hedefidir.

Hikaye görüldüğü üzere pişirilip yeniden önümüze konan yemek cinsinden, sıradan. Kadın oyunculardaki donuk karakter yansıtımı sıkıcı olduğu kadar çok sinir bozucuydu. Sanırım bu bilinçli bir tercihti. Kimi zaman yaşadıklarına rağmen Kang Maru'nun bu kadar da olmaz artık dedirten aptallığı devam edince diziye tahammül etmekte zorlandım. Ancak yalnızca yükselen yıldız Song Joong Ki'nin karizması için bile izleyebilirsiniz:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder