Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

2 Ekim 2019 Çarşamba

About Time (2018)

2018'den edindiğim izlenim zamanla ilgili yani geçmişe gitme yada benzeri konulardaki yapımların ardı ardına sıralandığıydı. Bu yüzden bunların tümünü aynı dönemde izleyip eritirken sıkılacağımdan ara vererek gözatmayı tercih etmiştim. Şu ara arşivimde izlemediğim birçok yapım olmasına karşın  pek birşey bulamıyorken hadi buna başlayayım dedim. Kesinlikle güzel bir tercih olmuş. Tatlı bir konusu var. Ayrıca yan hikayelerde bolca hüzün ki bana hayli gözyaşı döktürdü diyebilirim. Ancak spoiler verip izlemek isteyenlerin ağız tadını kaçırmamak için bahsetmekten kaçınıyorum. Hikayemiz konusu ise şöyle:
 
 
Müzikal oyunculuğu için hayaller kuran isteyen Choi Michaela çocukluğunda yaşadığı bir olay sonrası insanların kalan ömürlerini dijital bir saatten akarken görebilme yeteneğine sahiptir. Ancak bir gün tuhaf bir çarpışma sonrası kendi ömrünün üç aydan az kaldığını dehşet içinde fark eder. Kalan zamanında hayalini gerçekleştirmek için uğraşmayı sürdürür. Neredeyse her seçmeye girmesine rağmen başarılı olamamaktadır. Yolu zengin bir aleden gelen kaygı bozukluğundan muzdarip Lee Do-Ha ile kesiştiğinde şimdiye kadar rastlamadığı birşeyi fark eder. Bu kişinin yanında iken kalan zamanının akışı durmaktadır. Bir şekilde adamın yanında kalmak için uğraşmaya karar verir.

Dizi ne yazık ki dramatik yan hikaye sonrası sıkıcı bir hale geldi ve neyin neden olduğu da belirsiz biçimde sona erdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder