Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

4 Nisan 2018 Çarşamba

Return (2018)

Bölüm Sayısı: 34

Yayın Kanalı: SBS

Avukat Dokgo Young (Lee Jin Uk) televizton programlarıyla ünlenmiş başarılı bir avukat, Choi Ja-Hye çabuk kabaran öfkesiyle ün salmış bir dedektiftir. İkilinin yolları aynı sitede oturan ve lise yıllarından beri yedikleri ayrı gitmeyen dört adamdan birinin cinayet zanlısı olmasıyla kesişir.
 

Aileden gelen zenginlikleriyle sırtı kalın dört arkadaştan Kang In Ho, Geum Na Ra ile evlidir. Diğerlerininkinden çok daha gıpta edilesi bir çiftirler. Geum Na Ra evlenmeden önce baro sınavını başarıyla vermiş iyi bir avukattır. Kızı doğunca ailesi birincil önceliği haline galmiş ve çalışmayı bırakmıştır. Seo Joon-Hee şiddet eğilimi yüksek, karısı da dahil özellikle kadınlara karşı tam bir pisliktir.  Seo Joon-Hee büyükbabasının sahip olduğu hastanenin hem varisi hem de doktorlarından biridir. Oh Tae-Seok şirket yöneticisidir ve zaman zaman çeşitli firmalara sponsorluk sağlamaktadır. 
 

Günün birinde oturdukları elit siteye Yeom Mi-Jung adında bir kadın taşınır. Kocaları dolayısıyla refaha ermiş, burunlarından kıl aldırmayan hanımefendiler yeni gelen kişi hakkında bar işletmecisi oluşu ve daha fazlası hakkında şimdiden bolca bilgi sahibidirler ve onu dışlamaya çoktan hazırdılar. Okul dönüşü Geum Na Ra eşyalarını taşıyan Yeom Mi-Jung ile tanıştığında hayatının büyük bir çıkmaza sürükleneceğinden habersizdir.



Notlar:

- Başrolder yer alan Ko Hyun-Jung 14 bölüm sonrası yönetmenle yaşadığı problemin ardından diziden çıkarılmış sonrakı bölümler karakteri Park Jin-Hee canlandırmıştır.
 
- Oyuncu değişikliğine rağmen yüksek izlenme oranları almayı sürdürmüştür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder