Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

12 Aralık 2014 Cuma

Bad Guys (2014)

OCN'den bir diğer sürükleyici yapım. Normalde dizi görselleri benim için seçim yapmada etkileyici bir usur. Bu serinin afişi içimi hiç açmasa da konu ve oyuncular arasında yer alan Park Hae-Jin nedeniyle bir şans vereyim dedim. İyi ki de bu seçimi yapmışım. 11 bölüme sığan heyecan ve aksiyon dozu yerinde harika bir hikaye sunulmuş. Sadece Park Hae-Jin değil başrolü paylaşan her bir oyuncu ayrı ayrı tebriği hak ediyor. Siz de özellikle çerez yapımlardan sıkıldıysanız bir göz atın derim. Ayrıca arka fon müziklerini de çok sevdim.


Hikayesine gelince: Devam eden bir seri cinayet davası için polis şefi, dedektif Oh Goo-Tak'tan Her biri ayrı suçla cinayetten hüküm giymiş  kimselerden oluşturulan sıra dışı bir ekibin başına geçmesi istenir. Dört azılı suçlu için kendilerinden bekleneni yerine getirirlerse çözdükleri her dava ceza sürelerini kısaltabilecektir. Davanın zorluğu bir yana her biri ayrı bir tel bu karakterlerinin birbirlerine olan sadakati ve iş birliği içinde çalışıp çalışamayacakları da belirsizdir. Park Woong-Cheol (Ma Dong-Seok) cinayetten hüküm giymiş bir gangsterdir. Lee Jung-Moon (Park Hae-Jin) tavan yapmış IQ su ile en genç seri katil unvanını taşımaktadır. Jung Tae-Soo (Jo Dong-Hyuk) ise vicdan sahibi görünmekte ve yaptığının kötülüğü her daim hatırlayıp pişmanlık duymaktadır.


NOTLAR:
 
 
1. Seri beğenilince  bu kez Bad Guys: Vile City adı ile ayrı bir hikaye ve oyuncu kadrosunun yer aldığı 2. sezonu yayınlanmıştır.
 
2. 2019'da bir sinema, ilk seriden iki oyuncunun da yer aldığı The Bad Guys: Reign of Chaos, yayınlanmıştır.
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder