Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

8 Eylül 2023 Cuma

Penthouse (2020) & Penthouse 2 (2021) & Penthouse 3 (2021)


Sky Castle sonrası türevlerini görmek kaçınılmazdı. Penthouse da elit mekanı Hera Palas'ta yaşayan, para içinde yüzen, ağzında gümüş aşıkla doğmuş ya da sonradan görme elde etmiş insanlar ve onların elde ettikleri güçle her türlü pisliğe batma potansiyeli üzerine kurgulanmış bir diğer yapım. İzlenme başarısı sonrası diziye 2. ve 3. sezonla devam edilmiş. Türü sevenlerin sıklıkla yüksek beğeni söylemlerinde yer alsa da benim listemde öyle üst sıralarda değil. Yine de bir kez başlayınca devam ettim. Konu yetimhanede büyüyen Min Seol A’nın Kore’nin prestijli bir müzik lisesini kazanmasının ardından öldürülmesi sonrası bu olaya karışan kimseler ile her şeye şahit olan kişi arasında gelişen ve beraberinde kirli oyunların, ihanetin, yalanın, iftiranın eşlik ettiği bedel ödetme yarışı üzerinedir.

NOTLAR:

 

Başrol oyuncu Lee Jin Ah'ı Ghost Detective dizisindeki rolünde hatırlıyorum. Tüylerimi diken diken etmişti. Bu kadar karanlık bir performans için öyle saf ve masum duruyordu ki. Kendisi birçok yönden benzer yönleri olabilecek Pandora: Beneath the Paradise adlı yapımda da yer almış.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder