Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

21 Mart 2023 Salı

Welcome to Wedding Hell (2022)

Voice 2 ve 3'teki harika performansı sonrası yeniden kadrajıma aldığım oyuncu Lee Jin Uk ve Lee Yeon-Hee'den şöyle çok yormayan rahatlamak ve zaman geçirmek için üç dört günde bitirebileceğiniz 12 bölümlük bir Netlix dizisi Welcome to Wedding Hell. 

 
Seo Jun-Hyeong (Lee Jin-Uk) büyük bir şirkette çalışan 36 yaşında başarılı bir adamdır. Ailesi de maddi açıdan oldukça üst segment bir hayata sahiptir. İki yıldır birlikte olduğu kızarkadaşı Kim Na-Eun (Lee Yeon-Hee) de bir şirkette çalışmakta ve onun gibi kariyerini sağlam biçimde sürdürmektedir. Her genç kadın gibi birgün sevdiği adamla evlenmek, çoluk çocuğa karışıp O'nunla yaşlanmayı hayal etmektedir. Ancak sevgilisi sanki özellikle bundan kaçınıyor gibidir. Bilmediği şeyse Seo Jun-Hyeon'un onun kalbinden geçenleri zaten farkında olduğudur. Bunun için bir süredir güzel bir teklif için hazırlık halindedir. Günün sonunda promosyonmuş gibi bir tekne turu kazanırlar. Kim Na-Eun herşeyi mahvettiğni farkına vardığında olan olmuştur. Yine de genç adam buna takılmaz ve nişan yüzüğünü uzatır. Böylece nişanlanırlar. Ancak her ikisi de asıl zorluğun evliliğe giden yolda yaşanan süreç olduğunun henüz farkında değillerdir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder