Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

5 Mayıs 2022 Perşembe

Perfume (2019)

KBS'2'de ekrana gelmiş bi yapım Perfume. Sanırım yayın dönemi farkedip izlemiştim. Her nasılsa tanıtım eklemeyi unutmuşum. Romantik hikayede başrolleri genelde kötü adam karakterini daha çok yakıştırdığım Shin Sung Rok ile Go Won Hee ve Ha Jae Suk paylaşmışlar. Benim açımdan arşivlik değil izlemelik kategorisine koyabileceğim düzeydeydi. Şöyle çok yormayan ama hoş zaman geçirebileceğiniz bir dizi arıyorsanız deneyebilirsiniz siz de. 

Min Jae-Hee otuzlarında, kendini evine ve ailesine adamış ev hanımı bir kadındır. Tüm özverisine rağmen kocası tarafından boşanma kağıtlarını imzalaması istendiği gün hayatının ne denli anlamsız ve berbat olduğunu düşünür. Zaten dış görünü ve kiloları onun için ayrı mutsuzluk kaynağıdır. Hayatına son vermeye karar verir. Kendini asma ya da ilaç içme denemesi bir şekilde sonuçsuz kalmıştır ki kapı çalar. Spariş vermediği halde bir paketi vardır. Kargocuyu savsaklamaya uğraşır ama adam teslimat konusunda hayli ısrarcı davranır. Üstelik gönderen adı da yoktur. İçinden ufak bir şişe parfüm çıkar. Bileklerine ve boynuna sürdükten sonra uyuya kalır. Ertesi gün bedeni tamamen değişmiş ve gençleşmiş haldedir. Defile hazırlığındaki moda tasarımcısı Seo Yi-Do'un mekanına geldiğinde hayatı ve kendine dair herşey hiç ummadığı şekilde gelişir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder