Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

22 Eylül 2020 Salı

My Lovely Girl (2014)

Arşivden izlerim diye beklettiğim daha sonra izlediysem de birşey hatırlamadığım yapımlardan biri My Lovely Girl. Başrolde müzik sektörünün en bilinen isimlerinde Lee Hyun-Woo rolünde Rain ile aynı zamanda Kpop kız grubu "f(x)" üyesi Yoon Se-Na rolünde Krystal yer alıyor. Bir diğer ünlü sima Ajansa bağlı erkek İdol grubu Infinite Power'ın üyesi Shi Woo karakterine hayat veren (gerçekte Infinite Grubu üyesi) Kim Myung-Soo (L). Beni bilenler bilir ki dünya çapındaki popüleritesine rağmen BTS dahil öyle pek Kpop meraklısı değilim. Dizilerin müzikleri bile ayrı bir dünya iken bir de Kpop olayı fazla geliyor. (Bunda yaşımın da etkisi olabilir tabii) Ancak bir dönem benim de sektörde beğendiğim ve albümlerini arşivlediğim birkaç gruptan birisi, seslerini ve sahne performanslarını beğendiğim Infinite Grubu'dur. Kim Myung-Soo (L) bu yapımın öncesinde ve sonrasında başka birçok dizide de yer almış.
 

Lee Hyun-Wook Ana eğlence şirketinin yetenekli bestecisi ve yapımcılarından biridir. Kız arkadaşı Yoo Ra-Eum ile arabada giderken aralarında her çiftin yaşayabileceği türden bir tartışma yaşanır. Genç adam aracı kenara park edip sinirini yatıştırmak ister. Tam o sırada yolda büyük bir zincirleme kaza meydana gelir ve kontrolden çıkıp devrilen kamyon arabaya çarpar. Kanlar içinde kalan ve ağır şekilde yaralanana Ra Eum  gözlerinin önünde ölür. Le Hyun Wook yaşadıklarının acısıyla şehri ve mesleğini geride bırakır. İzini kaybettirip kırsala yerleşir. Shin Hae-Yoo uzun aramalarının soucunda sonunda yerini öğrenir ve ziyaretine gider. Sektöre dönüşü konuşulurken kendisi de ölen kız arkadaşının hayatta olduğunu bildiği tek yakınını aramayı sürdürmektedir. 
 
 
Kendi çapında besteler yapan ve şarkı söyleyen  otel çalışanı Yoon Se-Na akıllı bir köpekle sonrasında da aynı sevimlilikteki sahibi Lee Hyun Wook tanışır. O gün kendisine emanet edilen hayvana yanlışlıkla sosis yedirip hastanelik eder. Bu şekilde kontrolleri yapılınca hayvanın kanser olduğu ortaya çıkar. Lee Hyun-Wook otel yönetiminde bir kez daha hayvanla ilgilenmesi için kızı ister. Durumu bilmeyen Yoon Se-Na adamın hassas diyet yiyeceği listesi ve diğer beklentilerini karşılamakta zorlanır. Şirketin öne çıkan İdol Grubu İnfinite Power elit kesime özel otelde performans sergileyecek sonrasında da parti verilecektir. Aslında tam da o gece demo kaydını ünlü gruba verebilmeyi ummaktadır. Ancak işler beklediği gibi gitmez.



Editör Yorumu:


Genel anlamda dizinin konusunda öyle çekici bir taraf yoktu. Eğlence sektöründe yaşanan sorunlar, iç çekişmeler, baba oğul mücadeleleri vs. Sadece L ve Rain hatırına tamamlayabildim.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder