Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

15 Haziran 2020 Pazartesi

House of Bluebird (2015)


Daily Drama türündeki yapımlar benim için bir parça durağan giden ve sıkıcı bulduğum yapımlardır. Ancak başrol oyuncusu yüzüne hasret kaldığım Lee Joon-Hyuk olunca şöyle bir bakayım derken KBS WORLD'de dizinin sıkı takipçisi oldum. Hikaye birbirleriyle bağlı üç ailenin atrafında dönüyor. Kim Ji-Wan 20'yi aşan iş başvurusu mülakatını geriye bırakmış aklı başında delikanlımızdır. Ailenin iş güç sahibi olması beklenen erkeği olarak yıpratıcı süreçten şikayet etmez. Kızkardeşi Eun Soo pizzacıda yarı zamanlı işçidir. Annesi ise lokantada garson olarak çalışmakta sevimsiz bir profil çizen kayınvalidesi tarfından ağzıyla mumda tutsa her zaman eleştirilmektedir. Orta yaşlarında ama bekar hala da onlarla yaşayan bir diğer aile üyesidir.


Jang Hyun-Do, ailesinin yanında yaşayıp tasasız ve şımarık bir biçimde gününü gün eden Best Global Şirketinin varisidir. Eun Soo'nun arkadaşı Kang Young-Joo ise öğretmenlik yaparken hayali yazarlıkta olan ve annesine göre aklı on karış havada gezen hikayedeki üçücü ailenin kızıdır. Dizlerle geçen onca yılın ardından su gibi duru güzelliği ve hayat verdiği Kang Young Joo rolüyle içimi ısıtan oyuncu Kyung Soo-Jin'i ise sadece Shark'da ana karakterin gençliğinde izlemişim. Orada da çok tatlı bulduğduğumu hatırlıyorum zaten. Keske şans ondan yana olsa ve daha fazla yapımda görebilsem kendisini. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder