Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

8 Mart 2023 Çarşamba

When the Devil Calls Your Name (2019)

Jung Kyoung-Ho tarzı ve ses tonuyla Namkoong Min'i anımsatan sevdiğim aktörlerden biri. Life On Mars'taki oyunculuğu göz doldurunca yer aldığı diğer projeleri de tırtıklamaya karar vermiş bu yapımı da aynı sebeple izleme listeme eklemiştim. Aslında izlerken oldukça severek devam ettiğimi anımsıyorum ama yanılmıyorsam son beş bölümde nedensizce ara verdim ve bir daha da devam etmek gelmedi içimden. Yine de anıma denk gelir canım yeniden izlemek isterse diye arşivde tutmayı sürdürdüm. O süreçte neden bloga eklememişsem? Yayın tarihine bakarsam yüksek lisans tez yazımı, savunma jürisi ve yurtdışı seyahati hazırlıkları sürecine denk gelmişti herhalde. En azından şimdilerde yazmaya değer düşüncesiyle başlık açayım dedim.

Ha Rib (Jung Kyoung-Ho) son derece popüler bir sanatçı, yetenekli bir besteci ve dış görünüşüyle kadınların rüyalarını süsleyen kariyerinde zirve bir adamdır. Kimsenin bilmediği ise yaşlılıkla birlikte ölüm kapısını çaldığında tüm bunları elde etmek için ruhunu şeytana sattığıdır. Seo Dong-Cheon iken yeteneğini geri planda kalmış ne besteleri ne de kendisi hakettiği yere gelememiştir. Anlaşmanın geçerlilik süresi on yılla sınırlıdır ve hayatın ışıltısında kaybolup giderken zaman çabucak geçip gitmiştir. Sahip olduklarından vazgeçmek istemeyen Ha rip kontratı feshedebileceğini düşünür ve bunun arayışına girer. Fakat köşe bucak kaçtığı şeytan Mo Tae-Kang (Park Sung-Woong)'ı alt etmekse sandığı kadar kolay değildir. Dahası tüm bu elde ettiklerini bir başkasından alarak sahip olduğu gerçeğini öğrenince herşey kendisi için içinden çıkılmaz bir hal alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder