Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

30 Kasım 2014 Pazar

Endless Love (2014)

 
Uzun süre sonra melodram kokan eski kore dizilerinden izlemek isteyenlere önerebileceğim bir yapımla karşınızdayım. Hikaye boğucu ve dramatik öğelerle bezeli olunca biraz atlaya zıplaya tamamladım. Başka türlüsünü bünyem kaldırmayacaktı. En azından neyse ki oyuncuların üçü benim için aşina yüzlerdi.

 
Hikayemiz bizdekine hayli benzeyen 80'li yılların askeri yönetim baskısındaki Kore'de kesitler sunarak başlıyor. Malum aynı dönem ülkemizde de darbe ve öğrenci olayları yaşanıyordu. Han Gwang-Hoon ve Han Gwang-Cheol trajik biçimde annesini kaybedince evlerine gelen Seo In-Ae'ya aşık iki kardeştir. Ancak bu aşk abi için karşılık bulurken diğeri için platonik devam eder. Öğrenci olaylarının gölgesinde evin babası komplo sonucu hayatını kaybeder. Aynı süreçte kaçırılan Seo In-Ae  bunu yapanı görür ama ne yazık ki o da tutuklanır ve ıslah evine yollanır. Hapishane günleri  devam ederken üniversiteyi kazanıp üstüne örnek davranışlar sergileyince bir belgesele konu olması için davet edilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder