Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

26 Temmuz 2021 Pazartesi

Touch Your Heart (2019)

Dizi, bir avukat Kwon Jung-Rok (Lee Dong-Wook) ile ünlü bir kadın oyuncu olan Oh Yeon-Soo’nun (Yoo In-Na) arasındaki romantik hikâyeye odaklanır. Varlıklı bir ailenin oğlu ile adı bir skandala karışan Yeon-Soo mahvolan imajını işi ile düzletmeye ve ünlü bir senaristin yazdığı yeni bir dizisinde rol alarak gireceği riski en aza indirgemeyi kafasına koyar. Ancak yıldız bir isim olsa da oyunculuk yeteneği pek de iyi değildir. Karakterine daha iyi bürünebilmek için çok istemese de bir avukatın yanında sekreter olarak çalışmaya ve çıkaracağı üst düzey performansla izleyicinin gönlünü fethetmeyi planlar.

Bu diziyi yayınlandığı dönem izlememe ve oldukça beğenmeme karşın nedense hakkında birşeyler yazmayı unutmuşum. Muhtemelen o sıralar bir yandan yüksek lisans tezimle boğuşurken diğer yandan da yurtdışı seyahati için başvuru, vize süreci gibi bir dizi koşuşturma içindeydim. Yoksa illaki birşeyler karalardım. Goblin'de bir çok izleyici gibi çok sevdiğim bu ikili için yan bir hikaye yazılmış ve çok da şeker olmuş. Keşke direkt Goblin final bölümündeki gibi olsalardı. Bence kesinlikle daha da ilginç olurdu izleyiciler için. Bu arada yakın zamanda gerçekte de birlikte olduklarını yazan yazılara denk gelsem de güvenilirliğinden pek de emin değilim. Ama en yakıştırdığım çiftlerden olduklarını inkar edemem. Bakalım, bir düğün haberine kadar benim için havada  kalan bir bilgi:)

 

Dizi hakkındaki notlar:

1. Bu rol için düşünülen ilk isim Jung Kyung Ho olmuş. Life On Mars dizinde dikkatimi çeken sonrasında When the Devil Calls Your Name'de izlediğim bir oyucuydu kendisi.

2. Dizi bir Webtoon uyarlamasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder