Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

7 Ağustos 2023 Pazartesi

King The Land (2023)

Bir süredir kore yapımlarına devam etsem de aradığımı vermeyen senaryolar arasında boğulmuş haldeydim. Açıkçası artık izlemekten zevk almadığım zengin oğlan fakir kız güzellemelerinden bir demet sunan bu yapım da öyle çok aman aman dedirten bir seyir vadetmiyordu. Ancak özellikle Lee Joon Ho (Junho) ekranda görmekten keyif aldığım bir yüz olunca haliyle listeye ekledim. O ve Yoo Na'nın  "Senyorita" şarkısı eşliğinde yaptığı dansı izleme şansınız olduysa siz de benim gibi eninde sonunda onların bir araya getirilmelerine şaşırmamışsınızdır. İkilinin popülaritesi beklendiği gibi kanala yüksek izlenme oranları getirmiş. Ama belirttiğim gibi. İçi boş anlamsız bir hikayeyi iki ünlü kisiyle soslayıp reyting garantilemişler. Adamımız yakışıklı. Ekranı gayet güzel dolduruyor zaten:) Ama ergen seviyesinde değilde iyi işler peşindeyseniz uzak durun. Tamamen zaman kaybı. Yok biraz vakit öldüreyim diyorsanız çerez niyetine bakabilirsiniz.


Zeki ve son derece hoş görünme sahip Gu Won (Lee Joon-Ho) King Şirketler Grubu varisidir. Farklı anneden gelen ve her alanda kendisini rakip ve düşman kabul eden ablasıyla arzu etmediği ve sebebini pek de anlayamadığı bir savaş halindedir. İkili ilişkiler ise onun için iş yaşamı kadar rahat değildir. Sahte hiç bir şeye katlanamayan genç adam için otelin slagonu olan "gülümse" geçmişte yaşadığı travmanın en büyük sebeplerinde biridir. Bu nedenle King Otel'in başarılı yüzü haline gelmiş Cheon Sa-Rang (Lim Yoon-A)'la yolları kesiştiğinde genç kadın işinin gereklerini yerine getiriyor olsa da sahte addettiği bu yaklaşımı nedeniyle ister istemez O'nunla çatışır.


Parlak bir kişiliğe ve mükemmel bir gülümseye sahip Sa-Rang en güzel çocukluk anılarına sahip olduğu King Oteline çalışan olarak kabul edildiğinde büyük bir sevinç duyar. İşi konusunda yeniliklere ve öğrenmeye açık, elinden geleni yapmaya çalışan biridir. Çok geçmeden kişiliği ve azmi başkan  Gu Hwa-Ran tarafından fark edilir. Bu arada şirket başkanının oğlu ve yeni genel müdür olduğunu olduğunu bilmeksizin Won ile karşılaşır. Kimliğini öğrendikten sonra aralarındaki farklılıkları ve çatışmaların geride bırakmaya çalışır. Ancak zaman ilerledikçe yakınlaşmaları ve her ikisinin birbirlerinin çekim alanına girmeleri kaçınılmazdır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder