Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

17 Ağustos 2017 Perşembe

Circle: Two Worlds Connected (2017)

TVN'den Goblin sonrası mükemmel bir dizi bekliyordum ve kanal bani düş kırıklığına uğratmadı. Sadece normalden daha kısa sürmesi yani 12 bölümden oluşması yüzünden hikayenin tadı damağımda kaldı. Oyuncu Yeo Jin-Goo ise kariyer basamaklarında yükselişe geçen genç bir oyuncu. Bir sonraki dizisini de merakla takip ediyorum. Yeni yüzler iyi geliyor:)


 Gelelim dizimizn konusuna. İki ayrı zaman diliminde geçen hikayemiz 10 yaşındaki ikiz kardeşler Kim Woo Jin ve Kim Bom Gyoon'ın babalarıyla eve döndükleri günün akşamında ansızın önlerinde parlak bir ışıkla birlikte bir kadın belirir ve bilincini kaybederek bayılır. Özellikle babanın aklından ne geçiyordu bilemeyeceğim ama onu eve götürüler. Tuhaf yabancı konuşmaksızın aralarında yaşamaya başlar. Çoğu zaman ufaklıklarla birliktedir bu sürede hayatlarınının bir parçası olur. Yaşananlar ikizler için de sıradışı bir deneyimdir. Kim Bom Gyoon'nın aksine Kim Woo Jin kıza karşı daha yapıcı ve dost canlısıdır. Derken günün birinde babaları kadınla birlikte evden ayrılıp bir daha geri dönmeyince yaşamları bir daha eskisi gibi olmaz. Aradan zaman geçer...

Kim Woo Jin, şimdilerde öğrencisi oluğu olduğu prestijli üniversitede yaşanan intahar vakası sonrası bir süre önce şartı tahliyeden çıkan Kim Bom Gyoon şüpheli konuma düşünce henüz kavuştuğu ikizinin dönüşüne bile sevinecek zamanı olmaz. Babaasının bulmak için uğraşan ve uzaylıları saplantı haline getirmiş gözüken Kim Bom Gyoon gerçekten neden olduğu idda edilen ölümün baş sorumlusu olabilir mi? Ve okulda ansızın ortaya çıkan nerdeyse tıpatıp aynı yüze sahip bir kız geçmişten gelen ve ailelerinin parçalanmasına neden olan o gizemli kadınla aynı kişi olabilir mi?


Hikaye 2037 yılını yaşayan geleceğin dünyasında akıllı dünya ve sıradan halkın yaşamını sürdürdüğü iki kısma ayrılmıştır. Orta yaşam standartlarındaki dünyayda polis dedektifleri Kim Joon-Hyuk  uzun zaman önce işlenen bir suçla bağlantılı olarak akıllı dünyaya gelir. Görünüşe göre 0 suç oranıyla temiz bir geçmişe sahip akıllı dünya insanlarının mükemmel evreninde de birşeyler ters gitmektedir. Olaylar bir şekilde geçmişle ve ikizlerin hikayesiyle doğrudan bağlantılıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder