Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

30 Aralık 2019 Pazartesi

Crash Landing on You (2019)

TVN Kanalının ekrana taşıdığı Crash Landing on You Başrollerinde iki yıldız oyuncu Hyun Bin ve Son Ye Jin'i biraraya getiren, muhtemelen başarısı en başından garantilendiği düşünülmüş 2019 yılının merakla beklenen yapımlarından biriydi. Hikayesine gelirsek:

 
Yoon Se-Ri Güney Kore'de hem büyük bir holdingin varisi hem de kendi kurduğu bir moda şirketinin işlerini yürüten başarılı bir iş kadınıdır. Yeni sezon için tasarlanan sporcu kıyafetlerini denemek ve tanıtmak üzere yamaç paraşütü yapmaya karar verir. Uçuş sırasında şiddetli bir rüzgar çıkar. Kontrölünü kaybeden genç kadın paraşütle Kuzey Kore topraklarında bir askeri bölgeye iniş yapmak zorunda kalır. Kuzey Kore'de yüzbaşı Ri Jeong-Hyeok'la karşılaştığında aslında sınırı geçtiğinin farkında değildir. Ri Jeong-Hyeok her ne kadar durumu umursamak istemese de O'nu Kuzey Kore Güvenlik depertmanına teslim ederse başına geleceklerden endişe duymaktan kendini alamaz. Bu nedenle ansızın çıkagelen bu misafiri evinde saklamak ve korumak için elinden geleni yapar. 
 

Pek çok izleyicinin yere göğe sığdırmadığı dizi benim açımdan belki sıkışık ve boğucu kuzey atmosferinden midir nedir beklentilerimi karşılayan bir yapım olmadığı yönünde. Konunun içi dolduralamış. Heba edilmiş bir senaryo! Resmen zorla ilerleyip tamamlayabildim. Geriye dönüp bakınca şu sahneler ya da şu konu gayet iyi dediğim bir an yoktu. Diğer iki rol ise tamamen zoraki sıkıtrılmış ama hiç bir anlam ifade etmeyen gereksiz karakterlerdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder