Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

12 Aralık 2016 Pazartesi

One More Happy Ending (2016)

Bu ara denize olta atıp kazara en kıyak balığı yakalayan balıkçı gibiyim. Yıldız oyuncularla dolu 2016 yapımı bu diziyi nasıl olup da gözümden kaçırmışım bilmiyorum. Aşağıdaki kapak resmi, nedenlerden biri olabilir. Oysa hikayenin Her bölümünü keyifle bazende hüzünle izledim. Gelelim konusuna:

Han Mi-Mo (Jang Na-Ra), Baek Da-Jung (Yoo Da-In), Go Dong-Mi (Yoo In-Na) and Hong Ae-Ran (Seo In-Young) eski idol grubu “Angels”ın üyesi, şimdilerde her biri hayatına farklı yönlerde devam eden ve halen görüşen 30'lu yaşlarını yarılamış dört hanımefendidir. Han Mi-Mo gönülsüz bir boşanma sonrası "yeniden evlilik" adı altında danışmanlık yapan bir firma kurmuş Baek Da-Jung ile birlikte çalışmaktadır. O ve şimdilerde bir ilkokulda öğretmenlik yapan Go Dong-Mi özel yaşamalarında mutluluğu bulup hayallerinin aşkıyla karşılaşma beklentisindedirler. Baek Da-Jung ise ideal bir evliliğe sahip gibi görünse de kocasının boşanma ısrarlarından yorgun bir çocuklu bir kadındır. Hong Ae-Ran ise internet üzerinden satış sektöründedir. Mükemmel şekilde devam eden ama kendisine heyecan hissettirmeyen bir ilişkiyi evliliğe taşımak üzeredir.

Song Soo-Hyuk (Jung Kyoung-Ho) gazetecilik yapan bekar bir babadır. Haber peşinde koşarken Han Mi-Mo ile tatsız bir karşılaşma yaşarlar. Ardından kadının magazin işinde izlediği Angel grubunun ünü devam eden tek üyesiyle bağlantısı olduğunu fark eder. Aşk üçgeninde görünüşe göre Han Mi-Mo kaybeden taraftır. Okyanus kıyısında makalesini tamamlamak için bir kafede oturur. Okumaya odaklanırken pencereden az önceki olayda kalbi kırık ayrılan Han Mi-Mo'nun sulara doğru gittiğini görür. Bariz bir intihar girişimi zannedip durumu engellemek için koşturur. Ancak sonunda yüzme bilmediği için neredeyse boğulaccakken kadın tarafından kurtarılan kendisidir. Aynı sitede karşılıklı komşu olduklarını fark edip şaşırırlar. Düşünceli adam restorandaki sözlerinden aç olduğu sonucuna varıp ona birşeyler hazırlar. Kadın ikramı kabul etmekle kalmaz birşeyler içmeyi teklif eder. Şişenin dibini bulurken ilkokulda bibirlerinden hoşlanmayan okul arkadaşları olduklarını keşfederler. Kafaları iyice güzelleşmiştir. Soluğu evlendirme dairesinde alırlar. Ertesi gün yaptıkları hatanın farkına varsalar da iş işten geçmiş gibidir. Neyseki Song Soo-Hyuk'un şahitlik için gelen doktor arkadaşı durumun anormalliğini fark edip onayın bekletilmesini istemiştir. Böylece kazara evliliikten kıl payı kurtulurlar.

Song Soo-Hyuk rölünü canlandıran oyuncu Jung Kyoung-Ho

Gelgelelim yollarının sık sık kesişmesi kaçınılmazdır. Han Mi-Mo hastanelik olunca onunla ilgilenen doktor arkadaşı Song Soo-Hyuk'u arayıp haber verir. Bu arada Han Mi-Mo kurtarıcısı oluveren yakışıklı doktora abayı yakmıştır. Çekinmeden bunu dile getirir ama beklediği yanıtı alamayınca biraz hayal kırıklığına uğrar. Oysa adam ikilinin başlarından geçen sarhoşluk evlilliğini de bildiği için arkadaşının duygularından emin olmak istemiştir. Song Soo-Hyu yeşeren hislerini ya farkında değildir ya da tamamen aptallığından aralarında birşey olmadığını anlatır. Böylece doktor sonraki adımı atar. Ancak durum gün be gün ikiili için karmaşık bir hal alır.


Editör Yorumu: Başrol Jang Na Ra hoş bir hanımefendi olsa da oyunculuğunu pek sevdiğimi söyleyemem. Ama bu dizi kesinlikle en iyi rollerinden biri.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder