Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

30 Ekim 2016 Pazar

Yong Pal (2015)

 
% 20'i aşan izlenme oranları ile Yong Pal o yılın en iyi yapımlarından, Medikal türde bir dizi. Good Doctor sonrası yine bir doktora hayat veren Joo Won ve ülkenin sevilen yıldızı Kim Tae Hee'yi biraraya getirmiş. 
 
Yetenekli doktor Kim Tae-Hyu böbrek hastası kardeşinin tedavi umudu için saygın Hanshin Hastanesi'de devam ettiği asiatanlık pozisyonuna ek akşamları çetelerin, gangsterlerin yasadışı tedavi gerektiren işlerini yapmaktadır. Sarhoş babasının fiziksel ve ruhsal şiddeti eşliğinde zorlu bir çocukluk geçirmişlerdir. Çoğunlukla bakımını üstlenmek zorunda kaldığı kardeşine hasta olunca verdiği yanlış ilaç böbreklerinde hasar yaratmış, nakil gerektiren bir duruma gelmesine sebep olmuştur. Bu nedenle kardeşi için doktorluk mesleğini seçmiştir.
 

Han Yeo Jin  babasının ölümünün ardından üç yıldır koma halinde yatan Hanshin Grup'un yasal varisidir. Geçirdiği kaza sırasında rakip şirketin varisi nişanlısını kaybetmiştir. Ölümün ardında kendi ailesinin olduğunu bildiği için hastane odasının camından atlayarak intihar etmeye çalışmış, geçirdiği br dizi ağır operasyon sonrası hayata tutunabilmiştir. Ailenin ilk oğlu Han Do-Joon ise bu süreçte ötelenmiş, ikinci eşten doğan kızkardeşinin edindiği konumu kabullenememiştir. Fiziksel olarak sağlık sorunu olmamasına rağmen bilinçli şekilde genç kadını komada tutmaktadır. Kimsenin bilmediği ise o halde iken yanında konuşulan herşeyi duyabildiğidir. 
 

Kim Tae-Hyu bölüm şefi Lee Ho-Joo'dan tutun birçok doktorun sıkışıp kaldığı operasyonları tamamlar. Eğer bir de bunlar Vip müşterilerse ekip arkadaşlarının saygı duymadığı bir pozisyona düşse de onlardan gelen teşekkür parasını utanmazca kabul eder. Haejin Grup yönetim kurulunun eski başkana ve varisine sadık bazı üyeleri hastanedeki varlığı gizli tutulan Han Yeo Jin'i görmek isterler. Elbette şu an varisin vasisi konumundaki Han Do-Joon herşeyin şu an ki yegane sahibi iken bunun gerçekleşmesine izin vermez. 12. Kat aynı zamanda çeşitli illegal süreçlerin gerçekleştiği ve suçların gizlendiği de bir yerdir. Tüm bunların ortasında kendini birden bire kendini Vip katında ve Han Yeo Jin'la ilgilenmesi için seçilen biri olarak bulur. Genç adam sıkıştığı kapandan kurtulabilmesinde Han Yeo Jin'nin çıkış noktası olacaktır.
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder