Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

31 Ekim 2023 Salı

Now, We Are Breaking Up (2022)

Song Hye-Kyo'dan Encounter tarzı bir yapımla 2022'de bu kez Jang Ki-Yong ile baş rolü paylaştığı dizi moda sektörüne odaklanıyor. Oyuncunun kendisi de ilk çıkışını henüz 14 yaşında okul üniformasıyla kazandığı yarışma ile aynı alanda yapmış. Herhalde onun için de nostaljik olmuştur. 

Ha Young-Eun üst düzey bir moda firmasının tasarım ekibinde lider pozisyonunda çalışmaktadır. Paris moda haftasındaki yoğun ve stresli süreci tamamladıklarında kulüpte düzenlenen parti sonrası otelde tanımadığı çekici bir erkekle geceyi geçirir. Ayrılırken bir daha karşılaşmayacaklarını düşünüp adını bile söylemeye gerek duymaz. Tabii durum tam da tersi şekilde gelişir. Adam, şirketinin de aralarında olduğu ve bir süredir çalışmak için peşinden koştuğu, aranılan bağımsız moda fotoğrafçısı Yoon Jae-Guk'dır. Genç kadın geceye, yaşadığı anlara dair hatıraları olsa da O'nu tanımamazlıktan gelmeyi seçer. Adamsa en başından O'ndan etkilenmiştir. İş alanları da böylesine birbirine bağlıyken kaderin onları bir araya getirmesi kaçınılmazdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder