Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

25 Kasım 2023 Cumartesi

My Deamon (2023)


 
SBS'ten çok uzun süredir bir diziye denk gelmemiştim. Hatta bazen bizde olduğu üzere yayın konsepti mi değişti, kapandı mı ya da isim mi değiştirdi ki acaba diye düşündüm. Yapımı denk geldiğim fragmanları sonrası izleme listeme alınca kanalın halen yaşadığını da böylece öğrenmiş oldum:) Başrolde Love In The Moonlight'la yıldızlaşan güzeller güzeli Kim You-Jung  ve en son Nevertheless'deki saçma ve tiksindirici Park Jae-Eon rolünde izlediğim Song Kang yer alıyor. (Maalesef:( )


Mirae Şirketler Grubunun olası varisi, sosyal medyada binlerce takipçisine sahip güzeller güzeli Do Do-Hee ailesi bir trafik kazasında ölünce babasının öncülük ettiği teknoloji firmasının sahibi ve şimdilerde büyük annesi yerine koyduğu kurucu Ju Cheon-Sook tarafından evlat edinilmiştir. Kadın kendi çocuklarının aksine bir nedenden ötürü O'nu el üstünde tutmaktadır.  Jeong Gu-Won insanken iki yüzyıl önce (hikayeye göre insanların koruma (!)) görevine getirilmiş şeytanlardan biridir. Özellikle çaresiz kalmış kişilerle on yıllık anlaşmalar imzalayarak ruhlarını kendi diyarına götürmek üzere pazarlık yapmaktadır. (Ancak genelde bu son kısımdaki "sonuçtan" yani cehenneme götürülüp azap içinde kalacakları gerçeğini pek netleştirmez.) Fatura tahsilinin zamanı geldiğinde de karşısındakine merhameti yoktur.

Do-Hee'ye tahlillerini yapmasına şart koştuğu bir kör randevuda damat adayı sandığı Jeong Gu-Wo'ın masasına oturur. Her ne kadar dışarıdan bakıldığında mükemmel bir görünüme sahipse de aslında adam sandığı kişi değildir. İkili onları bir araya getiren ve yaşanan bir dizi olay sonrası denize düşer. Bu olay sırasında Jeong Gu-Won'un güçleri bir şekilde Do-Hee'ye geçer. Genç adam şeytan oluşundan beri taşıdığı, şimdi Do-Hee'nin bileğine yerleşen haça dokunduğunda gücü eskisi gibi kullanabildiğini fark eder. Kadın ise O'nun hakkındaki gerçeği keşfedip kabullenebildiğinde, sadece O etrafındayken kendisine yönelen tehdite karşı hayatta kalabileceğini düşünür. Kader bir nedenle onları bir araya getirmiş gibidir.


Editör Yorumu:

Konu ilgi çekici olsun diye kırk takla atılmış ancak yakışıklı jön bulunca marifet olmuyor maalsef! Song Kang'u şu sektörde görmeyelim mümkünse artık. Oyunculuk sıfır! Projeleri mahvetmeyin bari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder