Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

12 Kasım 2015 Perşembe

49 Days (2011)

 
Varlıklı bir ailenin el bebek gül bebek yetişen biricik kızları Ji Hyun (Nam Gyu Ri) yaşamı masalları aratmayan güzellikte giden ve çevresi tarafından çok sevilen bir kızdır. Bir süredir birlikte olduğu Min Ho (Bae Soo Bin) ile birkaç gün içerisinde nişanlanacaktır. Diğer yanda  birbirini izleyen sıradan, yalnız ve bedbah bir hayata saplanan Lee Kyung (Lee Yo Won) ise beş yıl önce yaşadığı acı kaybın sonrasında artık herşeyin kendisi için sona erdiğine karar verir. İki insanın kaderi Song Lee Kyung'un intahar girişimi sonrası neden olduğu zincirleme trafik kazası ile kesişir. Aynı mekanda, yaşayanların görmediği ve kendilerini Ruh Bekçisi (Scheduler) olarak niteleyen bir ölüm meleği az sonra alacağı ruh için beklemektedir. Ancak intahar gibi vade doldurmadan yapılan ölüm girişimleri herşeyin bir düzen içinde devam ettiği diğer tarafta durumu zora sokmaktadır. 
 
 
Yedi sekiz aracın karıştığı olayda Ji Hyun arabanın ön camından fırlayıp yere düşer ve ayağa kalkıp çevresine bakındığında önce ne olduğunu anlayamaz. Ancak daha sonra arabanın içindeki hareketsiz bedenini fark edince öldüğünü anlar. Panikle olanları izlerken çevresindekilere dokunamaz ve sesini duyurmayı denese de başaramaz.  Sonrasında kendisini izleyen birini fark eder. Bu arada bedeni arabadan çıkarılınca kaybetmemek için ambülansa binerek uzaklaşmak zorunda kalır. Hastanede kapılardan gecemez yada onları açmayı başaramaz. Bu arada olayı duyan ailesi ve nişanlısıyla birlikte sevdikleri birer birer hastaneye gelir. Doktorun yaptığı açıklama ile yıkılırlar. Ji Hyun komaya girmiştir. Binanın bir diğer kısmında ölüm meleğini fark eden genç kadın yaşlı bir adamın diğer tarafa götürülüşüne şahit olur. Sonrasında Ruh Bekçisi durumu anlatıp ona iki seçenek sunar. Ya ruhunun diğer tarafa götürülmesine izin verecek ya da 49 gün içerinde kendisini gerçekten seven üç kişiden akan gözyaşı damlasını getirecektir. Bu süreçte kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Song Lee Kyung'un bedenini kendi  kimliğini asla açığa vurmadan kullanacaktır. Böylece  Ji Hyun için geri sayım başlar. 

Dizi müziklerinin şarkı sözleri için Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder