Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

24 Kasım 2015 Salı

Hyde, Jekyll and Me (2015)



Uyarı:  Aşağıda yer alan yazı adı geçen yapım hakkında birçok ayrıntı barındırmaktadır. İzlemeyi düşünenlerin okuması önerilmez:)


İyi bir görünüme ve varlıklı ailesinin hatırı sayılır servetine sahip Gu Seo-jin üçüncü nesil Wonder Land Tema Parkı’nın yöneticisi ve aynı zamanda rakibi konumundaki kuzeni Ryu Seung-yeon’a rağmen Wonder Group’un bir sonraki Ceo’su olmaya da aday konumdadır. Ancak herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Çoklu karakter bozukluğu olarak tanımlanan bir çeşit kişilik bozukluğu hastalığı ile mücadele halindedir. Bunun için aşırı heyecan ya da sitresten uzak yaşamak mecburiyetindedir. Öyle ki kalp atışları 150’yi aştığında bilincini yitirmekte ve kendi soğuk, hesapçı kişiliğine taban tabana zıt Robin adındaki diğer kimliği ortaya çıkmaktadır. Beş yıldır hayatına ne bir ilişkine de en ufak bir heyecan sokmayan Gu Seo-jin kendisinin aksine çevresiyle mükemmel ilişkiler kurabilen Robin’den alabildiğine nefret etmektedir. Gördüğü bir rüya sonrası uyandığında artan nabız hızı ve yaşadığı heyecan karşısında dehşetle karşılar. Yüzünü göremediği bir kadını kurtarmakta ancak bunu yapanın kendisi olmadığını farkındadır. Ertesi gün park alanını gezerken rüyasının gerçekleşeceği korkusuyla bir dizi aktiviteyi yasaklar
Amerika’dan henüz dönüş yapan Jang Ha-na ise bir zamanlar babasının kurduğu Soleil sirkine idareci pozisyonunda yer almak üzere Wonder Land Tema Parkı’na adım atmıştır ki kafesinden kaçan bir goril ortalığı birbirine katar. Saldırı esnasında kalp atışları fırlayan Gu Seo-jin kendisinden yardım isteyen bir kadını itip hayvanın önüne atmaktan çekinmez. Hayvanı bebekliğinden bilen Jang Ha-na duruma müdahale edip ortamı sakinleştirir. Gu Seo-jin  yavaşlayan nabzına bir anlam veremez. Bunun ortaya çıkan kadınla bir ilgisi olabileceğini düşünür. yönetici tarafından çağrılınca ekibi ve sirkin eksikleri için beklentilerini dile getirmeyi arzulayan Jang Ha-na birkaç dakika içinde sirkin kapatıldığını ve işten çıkarıldığını söyleyen karşındaki adamın tuhaf ve adil görünmeyen buz gibi tutumu karşısında çileden çıkar. Kararını değiştirmesi için sonraki günler başkanı izlemeyi sürdürür.
Gu Seo-jin’in doktoru Kang Hee ise ilk kez 15 yıl önce ortaya çıkan hastalığın o zaman yaşanan trajik olayla tetiklendiğini düşünmektedir. Sorunun kaynağını keşfettiğinde de hastalığın yüzleşme sonrası ortadan kaybolacağı yönünde bir tez geliştirmiştir. Gu Seo-jin’in’i tedavi ihtimali doğrultusunda bilgilendirip ofisine çağırdığı gün gizemli bir kişinin saldırısı sonrası ortadan kaybolur. Başkanı izleyen Jang Ha-na ise olaya şahit olur ancak hafızasını kaybeder. Öte yandan tedavi umudunu böylece yitiren Gu Seo-jin, Kang Hee’i canlı bulabilmenin tek yolu gördüğü -görgü tanığı Jang Ha-na’yı korumak- için evinde misafir etmeye başlar.  

Dizi müziklerinin şarkı sözleri için Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder