Kayan Yazı

Başrolünde Lee Min Ho ve yeni nesilin sevilen oyuncusu Ahn Hyo Seop'u bir araya getiren sinema filmi "Omniscient Reader's Viewpoint" 2024'te yayınlanacak

7 Kasım 2015 Cumartesi

School 2013

 
Başrolde Jang Na Ra, Daniel Choi, Lee Jong Suk, Kim Woo Bin gibi oyucuları biraraya getiren gençlik dizisi KBS kanalında yayınlanan okul serisinin beşincisidir.
 
Uyarı: Aşağıda yer alan yazı adı geçen yapım hakkında birçok ayrıntı barındırmaktadır. İzlemeyi düşünenlerin okuması önerilmez:)
 
Şehrin her kesiminden öğrencileri barındıran Seungri (Victory) lisesi öğrenciler arası genel başarı düzeyinde Seoul'deki tüm liseler arasında en diplerde yer almakta öğretmenlerin bile sakındığı Sınıf 2 ise okulun en berbat sınıfı olarak görülmektedir. Çaylak öğretmen Jung In Jae kendisine yapılan sınıf öğretmenliği teklifini çekincelerine rağmen kabul eder.  Gangnam'da ünlü bir dil enstütüsünde çalışan Kang Se Chan (Daniel Choi), yeni kayıt döneminde gerçekleştirilen tanıtım gününde kalitesini arttırmayı hedefleyen okulun çiçeği burnundaki müdürü tarafından işe alınır. Aynı branşın iki öğretmeni Se Chan ve Jung In Jae birbirlerinin eğitim yöntemlerini kabullenmekte zorlanırlar.
 

Aslında öğrenciler tam bir çelişkiler yumağıdır. Bir tarafta Song Ha Gyung, Kim Min Ki gibi elit sayılabilecek aile çocukları ile diğer tarafta Oh Jung Ho, Kim Dong Seok gibi çete halinde gezip okulda sorun çıkaran tipler vardır. Elit öğrenciler ailelerinin beklentileri doğrultusunda fazlasıyla baskı altındadır ve ellerinden geleni yapmaya çalışırlar. Yani bir yanda aileleri tarafından ihmal edilmiş sevgisiz çocuklar diğer yanda ise ailelerinin aşırı ilgisinden ve baskısından yorulmuş çocuklar vardır. Yarı zamanlı bir işte çalışan ve sınıfın etlisine sütlüsüne karşmayan sessiz öğrencisi Go Nam Soon (Lee Jong Suk) Jung Ho'nun yaptığı zorbalığı engelleyince sınıf başkanlığına seçilir. Ancak Jung Ho ve çetesi elbette peşini kolayca bırakmaz. Uğradığı şiddeti sessizce kabullenir ve çevresine yaşadıklarını belli etmez. Yeni nakil öğrenci Park Heung Soo'nu gelmesi Nam Soon için herşeyi daha karmaşık hale getirir.


Dizi müziklerinin şarkı sözleri için Tıklayın



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder